TheGames.cz

Přihlášení
POMOC
Příspěvky: 70
Registrován: 17.11. 2018

Ahoj, mam maličký problém... Na ploche už dlhšiu dobu mi píše sivým dole v rohu (pravom) /Aktivujte systém Windows/ Ak chcete aktivovať Windows, prejdite na nastavenia.
Mám windows 8 a neviem to nájsť v nastaveniach tak nevie niekto radu kde to aktivujem alebo aby mi to zmizlo? dík (dodávam i screen) -> 

Účet zabanován
Příspěvky: 277
Registrován: 16.8. 2018

kup si windows a nestahuj ho

Hlavní Admin TS3
Příspěvky: 34
Registrován: 16.8. 2018

Nebuď naňho zlý :) 

Účet zabanován
Příspěvky: 277
Registrován: 16.8. 2018

ja niesom zly, pisem mu najlahsi navod ako to opravit :D

 

ked chces byt P1R4T tak si stiahni nejaky program ktory ti to sam crackne.. pozor tak 90% ma virusy

Příspěvky: 70
Registrován: 17.11. 2018

mam ho kupeny ;)

Účet zabanován
Příspěvky: 277
Registrován: 16.8. 2018

jasné, preto ti pise hlasku o tom ze si ho mas aktivovat :D 

[+] Výhody
Sponzor
Příspěvky: 59
Registrován: 16.8. 2018

jedina moznost Kupit windows 10

Příspěvky: 70
Registrován: 17.11. 2018

Mám kupený WIN a už som to vyriešiel dík za (ne)pomoc a poprosím LOCK shadow :)

[+] Výhody
Sponzor
Příspěvky: 59
Registrován: 16.8. 2018

Vyriešené 

 

LOCK