TheGames.cz

Přihlášení
Pro správné zobrazení webu si prosím vypněte AdBlock - Jak vypnout AdBlock?
(Z) Práva na JB
Příspěvky: 5
Registrován: 5.7. 2022
Zdravím, chtěl bych si požádat o Administrátorské práva na Jailbreaku.


1) Jméno na forum: FuXurYceK

2) Jméno ve hře: .FuXurY^

3) Věk: 16 (Žádám o výjimku)!

4) odkaz na Stats: (NEFUNKČNÍ)

5) Vaše SID: STEAM_0:0:460941717
 
6) něco o vás: Abych nějak tedy začal, jmenuji se Lukáš a je mi 16 let.
Obecně jsem člověk, který má spoustu času a dokáže se naplno věnovat věcem, které "načnu". Zakládám si určitým způsobem jak na profesionalitě, tak i na určitém typu přátelství vůči hráčům. Rád si vyslechnu názor jiných, ačkoliv to je například názor, se kterým nesouhlasím. Vždy jsem nápomocen jak vůči hráčům, tak vůči jakékoliv osobě z Teamu či Vedení. Pokaždé jsem ochoten si na danou osobu vymezit svůj čas a věnovat se mu.
Momentálně nemám žádné zájmové či povinné kroužky, na které chodím nebo se jim věnuji, ovšem mám hromadu koníčků, které mě neustále naplňují. Krásným příkladem je například grafika obecně, které se již věnuji nějaký ten čas a prosadil se v ní. . Baví mě zlepšovat hráčům jejich herní zážitek a tím vylepšovat server celkově. Ovšem navzdory mým koníčkům se stejně dokážu věnovat mé přidělené pozici a náplni dne naplno!
Jsem velice komunikativní typ člověka, který se lehce dokáže seznámit, nemá jakékoliv problémy se projevovat před větším počtem lidí a všeobecně mám dle mého dobrou slovní zásobu.
Jen tak něco mě nedokáže rozhodit a vše řeším s nadhledem, tudíž si myslím, že je to velké "+". Vždy se na situaci podívám i z mé stránky i ze stránky dané osoby, která konkrétní věc řeší a konzultuje se mnou.

 7) Vaše bany/prohřešky (i mimo TG): Ano dostal jsem VAC Ban na cs 1.6 za Auto Bunnyhop, i když mně zabanoval samotný Anti-Cheat tak jsem psal adminovi o prohlídku počítače, samozřejmě že se u mně nic nenašlo, tudíž mi dal unban. Chvíli jsem hrál a zase jsem dostal ban, potom adminovi řekl vedení serveru ať to už neřeší, tak pořád mám Vac Ban.

8) proč zrovna vy by jste měli být součást A-teamu: Chtěl bych pomáhat serveru s vývojem, mám starého dobrého kamaráda Piškise, který si myslím že by vám mohl pomoct to zase rozšlapat zde na portále.

PS: Děkuji za přečtení a věnovaný čas mému tématu, hezký zbytek večera .FuXurY˘. +Odehrát 10 hodin na serveru kam nikdo nechodí je vážně těžké, proto uplně to samé žádám o výjimku!
Příspěvky: 5
Registrován: 5.7. 2022

+Bývalý admin (ImDrbna na JB)!

Majitel TheGames
[+] Výhody
Příspěvky: 119
Registrován: 28.9. 2018

Ahoj, nevím nevím...uvidíme co na to admini, prosím reference do PMky

Příspěvky: 5
Registrován: 5.7. 2022

Dobře, vyčkám.

Příspěvky: 5
Registrován: 5.7. 2022

Klidně bych si založil nový účet, po té až budu mít na to finanční prostředky.
- Bez Vac Banu

Majitel TheGames
[+] Výhody
Příspěvky: 119
Registrován: 28.9. 2018

Nazdar chlape, podíval jsem se na tebe ještě raz a pořádně a je tam pár věcí co se mi nelíbí a to je na konkurenčním portálu lhaní o věku a jména..

 

A však do PM mi prišli větší množství negativních referencí jak pozitivních a já si stojím za svými adminy, máš čas zmeniť naše mínění že takový již nejsi a že jsi hoden na post admina..

Další žádost můžeš poslat až za 3 týdny/ 1 měsíc

 

 

Zamítnuto

 

 

S pozdravem Paulie

Účet zabanován
Příspěvky: 18
Registrován: 5.6. 2022

Ahoj po tomto /Dôvod / som sa rozhodol predĺžiť ti žiadosť o 2 mesiace.

 

S pozdravom W1NT3R.

 

...::LOCK::...