TheGames.cz

Přihlášení
Pro správné zobrazení webu si prosím vypněte AdBlock - Jak vypnout AdBlock?
[Z] Práva/NotFromMyBody
Příspěvky: 5
Registrován: 5.7. 2022

1) Jméno ve hře: NotFromMyBody


2) Váš věk: 16 (Žádám o výjimku)


3) Něco o Vás: (Text by měl obsahovat nejméně 10 vět): 

Abych nějak tedy začal, jmenuji se Lukáš a je mi 16 let.
Obecně jsem člověk, který má spoustu času a dokáže se naplno věnovat věcem, které "načnu". Zakládám si určitým způsobem jak na profesionalitě, tak i na určitém typu přátelství vůči hráčům. Rád si vyslechnu názor jiných, ačkoliv to je například názor, se kterým nesouhlasím. Vždy jsem nápomocen jak vůči hráčům, tak vůči jakékoliv osobě z Teamu či Vedení. Pokaždé jsem ochoten si na danou osobu vymezit svůj čas a věnovat se mu.
Momentálně nemám žádné zájmové či povinné kroužky, na které chodím nebo se jim věnuji, ovšem mám hromadu koníčků, které mě neustále naplňují. Krásným příkladem je například grafika obecně, které se již věnuji nějaký ten čas a prosadil se v ní. . Baví mě zlepšovat hráčům jejich herní zážitek a tím vylepšovat server celkově. Ovšem navzdory mým koníčkům se stejně dokážu věnovat mé přidělené pozici a náplni dne naplno!
Jsem velice komunikativní typ člověka, který se lehce dokáže seznámit, nemá jakékoliv problémy se projevovat před větším počtem lidí a všeobecně mám dle mého dobrou slovní zásobu.
Jen tak něco mě nedokáže rozhodit a vše řeším s nadhledem, tudíž si myslím, že je to velké "+". Vždy se na situaci podívám i z mé stránky i ze stránky dané osoby, která konkrétní věc řeší a konzultuje se mnou.


4) Vaše bany/pohrešky na jiných serverech: (Týká se i serveru nespadajicích pod TheGames.cz): Žádné bany v minulosti jsem nedostal, leda tak mute na 2dny za vulgaritu na nejmenovaném serveru.


5) Proč by jste měl být přijat do Admin Teamu: Jelikož si myslím podle mé stránce, že jsem vcelku zkušený v tomto oboru, jsem schopný serveru věnovat čas a pomáhat se k jeho lepšení.
Taktéž si myslím, že jakákoliv ruka v Admin Týmu je přínosná něčím.


6) Vaše Zkušenosti/Schopnosti: (Co můžete přinést do TG) Můžu vám přinést mé bohaté a rozmanité zkušenosti všeobecně, nejsem ten typ člověka který to dělá pro zábavu, dokážu se té práci věnovat naplno a nikdy ji neodkládám.

Příspěvky: 1
Registrován: 2.3. 2019

Okopírovaná žádost.

**LOCK**

Znovu lze zažádat až po 2 měsících a to se vztahuje na všechny admin kategorie.

Děkuji za pochopení.