TheGames.cz

Přihlášení
Pro správné zobrazení webu si prosím vypněte AdBlock - Jak vypnout AdBlock?
[Z] Nábor na JB
Příspěvky: 5
Registrován: 1.7. 2023

1) Jméno na forum :  Mocnej_Mojmir1

 

2) Jméno Ve Hře : Mocnej Mojmir 

 

3) Věk : 16

 

4) Odkaz na HLSTATS : https://www.thegames.cz/hlstats/hlstats.php?mode=playerinfo&player=2370

 

5) Vaše SID : STEAM_0:1:647775071

 

6) Něco o vás : Jmenuji se Jakub a je mi 16 let. Narodil jsem se 25.4 2007.

Pocházím z Jihočeského Kraje. Jsem milý člověk který si rád povídá, nebo který rád pomáhá lidem aby jim bylo lépe :), Rád dělám srandičky které baví okolí zkráceně rád bavím lidi :D.

Chodím na základní školu ZŠ Zborovská, chodím do 9. třídy, měl jsem odklad :D,

Moje koníčky jsou: Streamovat a bavit lidi, cvičit, procházet se, hrát a povídat si.

Se streamováním mi to jde tedy docela těžko, chodívalo mi tam dříve cca 8 lidí, dnes mi tam chodí tak 3-5 lidí max.. Ale nezdávám to, nejsem člověk který se hned na něco vykašle, pokud mi něco nejde, zkouším to furt či něco pokazím. 

Ve streamování se ale snažím dosáhnout aspoň 20 lidí max.. 

Čím bych chtěl být ? : No chci jít na automechanika, už jen to že se zajímám dost o auta, či když vidím nějaké videa o autech tak se dost o to zajímám, také tam je výhoda že mohu dostat i řidičák zdarma :D, samozřejmě tam nechci jít jen kvůli tomu, ale kvůli tomu že chci vědět více o autech. 

Teď ve dlouhém čase hodně pracuji na svým těle, chodím do gymu, no spíše mám domácí gym :D, ale občas si zajdu také s kamarády na wourkoutové hřiště. 

Dlouho už taky hraji Cs 1.6, už od svých cca 8 letech, v 10 jsem začal hrát Jb ale to jsem tomu moc ještě nerozumněl, cca ve 12 letech jsem se začínál učit Jb. Takže se dá říci že jsem hráč Jailbreaku :D, dosti mě to baví. A co chci dělat je streamovat Jb.

 

7) Vaše Bany/Pohřešky ( i mimo TG ) : Ban či mute apod... Jsem nikdy nemýval, ano maximálně ve 12 letech možná i míň protože, jsem byl takový menší nervák :D a dosti jsem nadával. Ale teď už to tak nemám, teď jsem už nikde nedostal žádný ban či mute apod...

 

8) Proč zrovna vy by jste měli být součást Admin-Teamu ? : Chci se vrátit k vašemu Admin-Teamu, a pomoci vám. Takže věřím že bych určitě mohl být vám nápomocný.

 

Děkuji :)

Jakub.. <3

 

Vedení TheGames
Příspěvky: 60
Registrován: 8.6. 2022

Ahoj, z dôvodu neaktivity celého admin teamu prebehla menšia reforma admin teamu.

Nakoľko si bol jeden z tých, čo boli vyhodení musím ťa žial zatiaľ zamietnuť. 

Skús to znovu za mesiac.