TheGames.cz

Přihlášení
Pro správné zobrazení webu si prosím vypněte AdBlock - Jak vypnout AdBlock?
Zaklínač 3. série Streamovací stanice Netflix chystá třetí výpravu na Kontinent, kde se bude dále rozvíjet příběh zaklínače Geralta a jeho chráněnky Ciri. Severní království se propadají do stále většího zmatku a Nilfgaardské vojsko z toho těží. Elfové nevědí, za co a za koho vlastně bojují a Marigold bude muset složit další píseň, jelikož „Season 3“ Zaklínače vstou

Natáčení třetí série již začalo a vzhledem k tomu, že mnohá proticovidová opatření se zrušila, je možné, že se nové série dočkáme ještě do konce roku 2022. Ovšem vzhledem k množství nejistoty ve světě, zranění nohy Henryho Cavilla a obvyklým problémům, které se při natáčení seriálů tohoto typu vyskytují, je bezpečnější počítat až s rokem 2023.

 

Zaklínač 3. série: Český dabing a titulky


První a druhá série český dabing obsahovala a prozatím nic nenaznačuje tomu, že by to u třetí řady mělo být jinak.

Zaklínač 3. série: Příběh


Ve třetí sérii bude příběh vycházet z děje knihy Čas opovržení (druhý samostatný román ze série o zaklínači Geraltovi), jak sdělila producentka seriálu Lauren Hissrich serveru TechRadar. Zde má být navíc vyprávěn další velký příběh z Krve elfů (že by formace teroristické skupiny „nelidí“ Scoia'tael – Veverek? Setkání s Shani, medičky a dlouholeté kamarádky Marigolda a Geralta? Zatím není jasné, který by to měl být), jež se nedostal do druhé sezóny. Tento fakt ještě více naznačuje, že se jednotlivé série nebudou věnovat pouze jedné knižní předloze, ale budou dějové linky míchat dohromady.

Je však poměrně jasné, že se dozvíme více o čarodějce Filippě Eilhart, šéfovi Redanské rozvědky Sigismundovi Dijkstrovi a skutečné ambice čaroděje Vilgefortze budou pravděpodobně odhaleny v Aretuze. Oficiální twitterový účet Zaklínače prozradil, že Geralt bude opět doprovázet Ciri na bezpečnější lokaci a Yennefer si myslí, že Aretuza je to pravé místo. Bohužel se po jejich příjezdu chystá další nebezpečná zápletka, jelikož světu zaklínače vládne politická korupce, zrada a smrt.
Pokud Hissrich zůstane věrná zápletce Času opovržení, měl by příběh být ještě temnější a násilnější než v předchozích sezónách. Geralt bude jako vždy postaven před obtížná rozhodnutí, přičemž zůstat morálně neutrální už nebude možné. Schopnosti Ciri nadále rostou (jak na působivosti, tak na nebezpečnosti) a v patách jí bude víc přátel i nepřátel než kdykoli předtím, zejména teď, když bylo v druhé sezóně odhaleno, že jejím otcem je císař Emhyr z Nilfgaardu.

Zaklínač 3. série: Herecké obsazení, postavy a tvůrčí tým


Produkci třetí série Zaklínače opět vede Lauren Hissrich a scénář by měl být, podle všeho, v tuto chvíli již hotov. Na jeho tvorbě se podíleli stálice Lauren Hissrich, Michael Ostrowski, Haily Hall a Matthew D'Ambrosio. Někteří dřívější členové mají jiné úkoly, ale ty úzce souvisí s univerzem Zaklínače. Declan de Barra vede prequel The Witcher: Blood Origin (Zaklínač: Pokrevní pouto) a Sneha Koorse údajně začala pracovat na dalším potenciálním novém seriálu ze světa Zaklínače.

Yennefer, Geralt a Ciri opouštějí Kaer Morhen a míří do kouzelnické školy Aretuzy. V Ciri dřímá obrovská moc a Yen doufá, že právě zde se jí povede Ciri usměrnit tak, aby své, ve větší míře netušené schopnosti dovedla ovládat




Co se herců týče, v hlavních rolích se opět objeví Henry Cavill (Muž z OceliMission Impossible – Fallout) v roli Geralta, Anya Chalotra (SherwoodWanderlust) jako kouzelnice Yennefer z Vengerbergu a Freya Allan (Válka světůTřetí den) coby princezna Cirilla. Je nepravděpodobné, že uvidíme Kima Bodinu v roli Vesemira a další zaklínače, jelikož Yen, Geralt a Ciri v třetí sérii opouštějí zaklínačkou školu Kaer Morhen. Ve třetí řadě také konečně uvidíme Radovida, povedeného syna krále Vizimira z Redanie, a Mistle, jež patří k bandě Potkanů, se kterou bude mít co dočinění samotná Ciri.

 

Zaklínač 3. série: Předloha


Předlohou seriálu Zaklínač je stejnojmenná knižní série polského spisovatele Andrzeje Sapkowského, která čítá 8 fantasy novel a několik kratších povídek. Ty se odehrávají na bezejmenném „Kontinentu“ připomínajícím středověk na planetě Zemi, do něhož jsou zakomponovány prvky fantasy a nadpřirozena. Autor mnohdy čerpal ze slovanských lidových bájí a pověstí, které pak zakomponoval do světa Zaklínače a v podstatě tak vytvořil „slovanské fantasy“.

Knihy i seriál se zaměřují na osudy zaklínače Geralta, zmutovaného nájemného zabijáka monster, a princeznu Ciri, jež se díky hře osudu dostala do jeho péče. Zaklínači jsou díky svým schopnostem a bojovému výcviku obávanou sortou a vesměs se jimi opovrhuje podobně jako dalšími „nelidmi“ (elfové, trpaslíci atd.).

Třetí řada by měla sledovat většinu událostí z knihy Čas opovržení a některé příběhy ze svazku Krev elfů 

 

 

zdroj : https://www.alza.cz/zaklinac-serial-serie-3-info

napsal Paulie, dne 14.9. 2022 | Zobrazeno: 1044x
Reklama

Czech Geek Studio

Poslední přihlášení
Legenda uživateľa:
Majitel, Vedení, Hlavní Admin MC, TS3 Hlavní Admin, Hlavní CheatHunter, Hlavní Gather Admin, Správce soutěží, Developer MC, Server Admin MC, Admin MC, Admin TS3, Redaktor, Grafik, Cheathunter, Účet[+], System BOT, Užívatel

LeGiT
Offline
Paulie
Offline
kandraty
Offline
Harolddos
Offline
ksejn
Offline
Volfik
Offline
Repej
Offline
rcv
Offline
Mallivis
Offline
vojin_Vomacka
Offline
SenorFreezyy
Offline
Adrian
Offline
Peterko03
Offline
frost
Offline
HMIRESZ
Offline
Azareth
Offline

Registrovaných uživatelu: 1249
Nejnovější uživatel: rcv

Hlasování pro MC server
Shoutbox

Paulie

7.8. 2023, 15:50

čusko

alfa

29.4. 2023, 19:51

test

Paulie

29.4. 2023, 19:47

Zdravím panove :D

Paulie

28.2. 2023, 09:40

ttt

alfa

14.2. 2023, 00:23

čau

Paulie

13.2. 2023, 16:42

test

Paulie

10.2. 2023, 21:38

Ahojdaa

Rendiikk_

10.2. 2023, 18:27

Zdravíčko ????

Mondek

7.2. 2023, 00:06

Zdravím zde

corveck

6.2. 2023, 17:03

Zdravíčko

Mini_Sef

6.2. 2023, 01:16

-_-

Paulie

4.2. 2023, 05:13

Na JB opravené modely, tak se nelekněte až se vám budou znovu stahovat :D

JeyC0b

3.2. 2023, 22:58

(y)

Paulie

3.2. 2023, 12:34

Jak se dneska máme?

GezZus

2.2. 2023, 18:29

Test na mobilu

Mini_Sef

1.2. 2023, 20:11

:)

Paulie

1.2. 2023, 18:37

Jak se máme pánové?

Mini_Sef

1.2. 2023, 18:13

Cc

alfa

1.2. 2023, 17:58

Testování mobilní verze????

Paulie

1.2. 2023, 17:51

Zdravím všechny pařmeny a pařmenky

Musíš být registrován
Co hrajete radši?
Twitch Partneři

slecnabrunet
Ostatní
nonsteam.cz - seznam CZ/SK Non-Steam Counter Strike serverů ServerBook.cz Minecraft Serverlist